tag:blogger.com,1999:blog-6346430201367623.post2592084280229530036..comments2023-07-09T16:55:44.698+02:00Comments on zaczynam kucharzenie: Taki chleb mi się przyśnił, czyli...Mafilkahttp://www.blogger.com/profile/15479548694566270351noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-6346430201367623.post-56209234055097655552009-03-29T22:09:00.000+02:002009-03-29T22:09:00.000+02:00Mój też tym razem rozpękł się pomiędzy nacięciami....Mój też tym razem rozpękł się pomiędzy nacięciami... i w tym ich urok właśnie. Nigdy nie wiesz co się trafi :)agatahttps://www.blogger.com/profile/02171798376636591959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6346430201367623.post-10765696933380746352009-03-28T20:15:00.000+01:002009-03-28T20:15:00.000+01:00Piękny chleb Ci wyszedł! I to urocze pęknięcie, je...Piękny chleb Ci wyszedł! I to urocze pęknięcie, jest przez to jeszcze ładniejszy:)kasiachttps://www.blogger.com/profile/14215226029112104628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6346430201367623.post-59132869504936254402009-03-28T16:42:00.000+01:002009-03-28T16:42:00.000+01:00wyglada pysznie. Nigdy nie pieklam chleba, ale wsz...wyglada pysznie. Nigdy nie pieklam chleba, ale wszyscy teraz tak piaką ze chyba tez zaczneEmma001http://www.tensmak.blox.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6346430201367623.post-23538282399969624692009-03-28T13:24:00.000+01:002009-03-28T13:24:00.000+01:00Piękny chlebuś! A pęknięcie w chlebie jest najsmac...Piękny chlebuś! A pęknięcie w chlebie jest najsmaczniejsze i dodaje mu charakteru...ja jutro zabiorę się za bułki. Pozdrawiam!kasshttps://www.blogger.com/profile/06872665333376940828noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6346430201367623.post-55763501489384705732009-03-28T09:54:00.000+01:002009-03-28T09:54:00.000+01:00Wygląda cudnie :)! Szkoda, że mój zakwasowiec nie ...Wygląda cudnie :)! Szkoda, że mój zakwasowiec nie wyszedł... Ale na pewno będę próbować aż do skutku :).olalalahttp://mysweets.blox.pl/htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6346430201367623.post-14019717618526901002009-03-27T22:44:00.000+01:002009-03-27T22:44:00.000+01:00Wyglada przesmacznie! a pekniecie dodaje mu uroku ...Wyglada przesmacznie! a pekniecie dodaje mu uroku :)Beahttps://www.blogger.com/profile/10882569034390518741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6346430201367623.post-63846170642749568082009-03-27T22:31:00.000+01:002009-03-27T22:31:00.000+01:00ach ,jaki śliczny i te pękniecie daje mu więcej ur...ach ,jaki śliczny i te pękniecie daje mu więcej uroku...<BR/>A ja jutro robię bułki ,a chleb w niedziele lub poniedziałek ranomargothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6346430201367623.post-86739316943532843562009-03-27T22:17:00.000+01:002009-03-27T22:17:00.000+01:00hihihii slusznie;) Ja zawsze kroje jeszcze cieply ...hihihi<BR/>i slusznie;) Ja zawsze kroje jeszcze cieply chleb, bo lubie jak maselko sie na nim rozpuszcza:)iis111https://www.blogger.com/profile/10898606302411790388noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6346430201367623.post-54049368660071282412009-03-27T21:59:00.000+01:002009-03-27T21:59:00.000+01:00iis111, ten punkt przepisu jest notorycznie pomija...iis111, ten punkt przepisu jest notorycznie pomijany przeze mnie ;)<BR/>Majanko, dzięki :-)Mafilkahttps://www.blogger.com/profile/15479548694566270351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6346430201367623.post-16530121000672312322009-03-27T21:51:00.000+01:002009-03-27T21:51:00.000+01:00czwarta godzina i chlebka nie ma???? hmmm.... a w ...czwarta godzina i chlebka nie ma???? hmmm.... a w przepisie jest napisane ze powinnas zaczac koic chleb dopiero 10 godzin po upieczniu:Piis111https://www.blogger.com/profile/10898606302411790388noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6346430201367623.post-50149141554560178172009-03-27T19:46:00.000+01:002009-03-27T19:46:00.000+01:00Mafilko pięknie Ci ten chlebuś wyszedł! :))Mafilko pięknie Ci ten chlebuś wyszedł! :))Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.com