tag:blogger.com,1999:blog-6346430201367623.post6444270758891038401..comments2023-07-09T16:55:44.698+02:00Comments on zaczynam kucharzenie: Weekendowa Piekarnia # 19 czyliMafilkahttp://www.blogger.com/profile/15479548694566270351noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6346430201367623.post-27726049321103994632009-02-15T20:29:00.000+01:002009-02-15T20:29:00.000+01:00Już wiem cojest nie tak... toznaczy nie tak w moim...Już wiem cojest nie tak... toznaczy nie tak w moim przekonaniu... Ja poprostu wolę razowce z kminkiem, jeśli już mają w sobie miód gryczany :-) Za to mojej rodzinie smakuje, a i ja po 3(!) kanapce z serem pleśniowym uważam, że chleb jest dobry ;)<BR/>A dlaczego zmieniłam mąkę? Zdaje się u Margot w komentarzach ktoś pytał, czy można tak zrobić. No to poeksperymentowałam :-)<BR/>Margot, zrób. Ja zrobię wg Dany, a kiedyś jeszcze ze słonecznikiem i bez miodu gryczanego, dam jakiś łagodniejszy, nie będzie mnie wtedy ciągnęło do kminku ;)<BR/>Dana, nie tylko u Ciebie mam ten problem, ngdzie w bloog nie mogę pisać :(<BR/>A, zapomniałam dodać, że chlebuś ma miąższ taki jak trzeba, wilgotny i sprężysty :-)Mafilkahttps://www.blogger.com/profile/15479548694566270351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6346430201367623.post-20481441995195144572009-02-15T20:18:00.000+01:002009-02-15T20:18:00.000+01:00A co z nim tak? Bo wygląda pysznie ,ja wolę żytni...A co z nim tak? Bo wygląda pysznie ,ja wolę żytnie takie razowe i zrobię tak jak ty robiłaśmargothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6346430201367623.post-73923900114560264262009-02-15T19:39:00.000+01:002009-02-15T19:39:00.000+01:00a powiedz czemu zmieniłaś typy mąk?a powiedz czemu zmieniłaś typy mąk?Agata Chmielewska (Kurczak)https://www.blogger.com/profile/15358029938542898926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6346430201367623.post-18855134298290496092009-02-15T18:41:00.000+01:002009-02-15T18:41:00.000+01:00Mafilko, chlebek wygląda na doskonały. Myślę, że i...Mafilko, chlebek wygląda na doskonały. Myślę, że i smakuje również tak samo.Czasami trudno porównywać smak chleba z rożnych, użytych składników, w tym przypadku mąki.Wszystko zależy od naszych upodobań.<BR/><BR/>Nie wiem dlaczego nie możesz wpisać się u mnie na blogu. Osoby z blogspot wpisują się u mnie bez problemu :)Anonymousnoreply@blogger.com