sobota, 4 lipca 2009

Weekendowa Cukiernia # 7

Delikatny biszkopt z kremem jogurtowym i jagodami.

Robiłam to ciasto zgodnie z przepisem jaki podałam, zapraszając Was do Weekendowej Cukierni nr 7 :-) Ciasto piekłam jako tort na urodziny córci i wszyscy goście byli zachwyceni jego delikatnością.

A w tajemnicy dodam, że również wyśmienicie smakuje z malinami i jeżynami ;)

10 komentarzy:

margot pisze...

o tak, to jest pyszne ciasto ,a twoje jest takie równiutkie i eleganckie ,ho ho

kass pisze...

w sam raz te niemozliwe upały...pyszne!

viridianka pisze...

ja tez je zrobiłam tydzien temu, niestety zostal zjedzony tak szybko ze nie zdazylam zrobic zdjec:))
potwierdzam pycha:)

Mafilka pisze...

Margot, a dzięki :-) to jest biszkopt, który zawsze wychodzi równy, więc to nie moja wina ;)
Kass, jest pyszne... niestety ;)
Viridianko, ja już przeszkoliłam okolicę, że zanim nie sfotografuję, to łapki mają trzymac przy sobie ;)

Gosia pisze...

pieknie ci wyszlo!!!! ja niestety juz jagod nie mam :(

Ewelina Majdak pisze...

Wlasnie sie zaraz za nie zabieram :D
Ale wyszlo Tobie ladne!

Magoldie pisze...

Swietnie Ci wyszlo :) Ja swoje tez juz zrobilam i niedlugo wstawiam na bloga :)

Waniliowa Chmurka pisze...

No i prosze i można połączyć dwie akcje;)
Ps: Dziękuje za udział:*
Pps: A ciasto boooskie:D takie kremoowe:)
Pozdrawiam.

Majana pisze...

Jak pyszniutko wygląda! Super!:))

Bea pisze...

To musi byc pyszne!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin