Delikatny biszkopt z kremem jogurtowym i jagodami.
Robiłam to ciasto zgodnie z przepisem jaki podałam, zapraszając Was do Weekendowej Cukierni nr 7 :-) Ciasto piekłam jako tort na urodziny córci i wszyscy goście byli zachwyceni jego delikatnością.
A w tajemnicy dodam, że również wyśmienicie smakuje z malinami i jeżynami ;)
10 komentarzy:
o tak, to jest pyszne ciasto ,a twoje jest takie równiutkie i eleganckie ,ho ho
w sam raz te niemozliwe upały...pyszne!
ja tez je zrobiłam tydzien temu, niestety zostal zjedzony tak szybko ze nie zdazylam zrobic zdjec:))
potwierdzam pycha:)
Margot, a dzięki :-) to jest biszkopt, który zawsze wychodzi równy, więc to nie moja wina ;)
Kass, jest pyszne... niestety ;)
Viridianko, ja już przeszkoliłam okolicę, że zanim nie sfotografuję, to łapki mają trzymac przy sobie ;)
pieknie ci wyszlo!!!! ja niestety juz jagod nie mam :(
Wlasnie sie zaraz za nie zabieram :D
Ale wyszlo Tobie ladne!
Swietnie Ci wyszlo :) Ja swoje tez juz zrobilam i niedlugo wstawiam na bloga :)
No i prosze i można połączyć dwie akcje;)
Ps: Dziękuje za udział:*
Pps: A ciasto boooskie:D takie kremoowe:)
Pozdrawiam.
Jak pyszniutko wygląda! Super!:))
To musi byc pyszne!
Prześlij komentarz